Nieuw winkel assortiment

Lampa telefoonhouders

Lampa Optiline Telefoonhouders voor op de motor

Het kwalitatieve Italiaanse merk Lampa biedt een breed assortiment oplossingen voor bevestiging van je mobiel op de motor. In de showroom hebben we een groot deel van dit assortiment staan. Innovatief, strak vormgegeven en functioneel, ook voor jouw motor is er iets passends te vinden. Je kunt ook alles zien en voelen, gemonteerd aan een showroom-stuur.

S100 Smeermiddelen

Van het topmerk S100 staat nu het complete smeerassortiment in onze winkel. Naast de nodige schoonmaak-, onderhoud- en de beste kettingsmeermiddelen van S100 hebben wij nu ook multifunctionele smeermiddelen en corrosiebescherming opgenomen.
De S100 producten zijn stuk voor stuk de beste in hun klasse en worden aangeboden tegen een goede prijs. Bij Bakker Motors kunnen we deze altijd aanbieden onder de advies verkoopprijs.


IXS rugzak TP BACKPACK 1.0 (20 LITER )

Stoere, uitgekiende waterdichte rugzak van stevig 600d Tarpaulin PVC. Dit gecoate dekzijl-spul is super stevig, flexibel en 100% waterdicht. In de binnenzijde zit een uitneembaar vak voor de laptop voorzien van beschermend schuim. De rugzak kan op verschillende manieren dichtgedraaid worden waardoor deze kan ‘meegroeien’ in formaat. Een verstelbare heupriem met ritsvak voor bijvoorbeeld een toegangspas, zorgt ervoor dat de tas goed en stevig op je rug zit. Waterdicht vakje met rits afsluitbaar. Reflecterend materiaal zorgt voor extra veiligheid. Van IXS dus kwaliteit!

Dit zou zomaar jouw ideale dagelijks gebruik rugzak kunnen worden!

IXS TP Backpack 20liter rugzak waterdicht