Verbeterd Castrol Power RS 4T-assortiment

Vernieuwde Castrol Power RS olie

Vernieuwde Castrol POWER RS RACING 4T- en Castrol POWER RS 4T producten. Nu ook tijdens de onderhoudsbeurt.

Zoals je met pindakaas, cola of ketchup ook de échte moet hebben, zo voeren wij al jaren de beste motorolie: Castrol. Eind vorig jaar is de Castrol RS olie ook nog eens verbeterd. Recent is onze grote olie tank bijgevuld en voorzien van dit nieuwe verbeterde (roze) goud. Dus ook bij iedere onderhoudsbeurt krijg je nu de beste olie.

Alle bestaande Castrol POWER RS 4T- en Castrol POWER RS Racing 4T-varianten krijgen een nieuwe en verbeterde samenstelling. Deze samenstelling is ontwikkeld met innovatieve technologie, ondersteund door meer dan 100 jaar ervaring in motorfietssmering, en is getest met de door Castrol zelf ontwikkelde methodologieën die zijn afgestemd op de nieuwste generatie motorfietshardware. De vernieuwde Castrol POWER RS 4T- en Castrol POWER RS Racing 4T-artikelen staan garant voor betere prestaties, die rechtstreeks samenhangen met de verbeterde technologie en aangepaste productspecificatie.

Wat zijn de productspecificaties?
De nieuwe Castrol POWER RS Racing 4T en POWER RS 4T voldoen zowel aan de API SN-specificatie als aan JASO MA-2, met uitzondering van de 10W-30-variant, die voldoet aan zowel API-SL als aan de JASO MA-2 specificatie. Oliën met API-specificaties worden door motorfietsfabrikanten aanbevolen als het juiste beschermingsniveau voor de motor van een motorfiets. De JASO MA-2 specificatie biedt prestatiegaranties voor natte koppeling systemen in combinatie met voldoende bescherming voor zowel de versnellingsbak als de motorcomponenten

Inmiddels is onze grote olie-tank ook voorzien van de nieuwe Castrol olie waardoor de nieuwste olie-technologie ook in jouw motor komt bij een onderhoudsbeurt!
Deze olie is NIET duurder geworden!