2023 Africa Twin & Africa Twin Adventure Sports

Voor 2023 brengt Honda nieuwe kleuren op de markt voor de Africa Twin (AT) en de Africa Twin Adventure Sports (ATAS). Mooi is het wel, heel spectaculair is het allemaal niet en dit betekent ook dat er aan de motor zelf niets verandert. Hoeft ook niet want de motor is helemaal bij de tijd en voorzien van alle luxe. De nieuwe kleur Mat Iridium Gray Metallic is wel prachtig om te zien!

2023 Honda Africa Twin Mat Iridium Gray Metallic.
Honda CRF1100 Africa Twin Adventure Sports in Mat Iridium Gray Metallic.
Logo Honda Africa Twin

De AT is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Grand Prix Red zoals al in 2022 gelanceerd, Mat Ballistic Black Metallic en de triolour Glint Wave Blue Metallic. Bij laatst genoemde is de blauwe topkuip de meest opvallende verandering. Maar er is meer keus, elke motor is namelijk ook leverbaar met de DCT schakelassistent.

2023 Honda Africa Twin kleuren

Adventure Sports

De ATAS is in 2023 in twee verschillende kleurstylen verkrijgbaar. De vernieuwde Glint Wave Blue Metallic Tricolour en Mat Iridium Gray Metallic. Uiteraard is ook de ATAS verkrijgbaar met DCT.

2023 Honda Africa Twin Adventure Sports kleuren

Je moet ondertussen bijna wel een kenner zijn om snel het verschil tussen de AT en ATAS te kunnen onderscheiden. Het gemakkelijkste herkenningspunt zijn de gouden voorpoten die op de Adventure Sports gemonteerd zitten. De inhoudelijke verschillen kun je HIER teruglezen.