XERAMIC FUEL STABILIZER

Toevoeging voor de brandstof bij stalling van de motor langer dan 2 maanden.
Houdt de brandstof vers en voorkomt afzettingen en corrosie in het brandstofsysteem.


Vanwege het toenemende percentage ethanol in de brandstof ontstaan er steeds meer problemen met veroudering van brandstof, vooral motoren met carburateurs zijn hier gevoelig voor. Het is aan te raden om stabilizer toe te voegen als je een motor met carburateur hebt en weinig rijdt.

Slecht lopen van de motor komt vaak voor na een langere tijd van stilstaan.
Dit komt mede dankzij het verplicht toegevoegde Ethanol in de euro95 benzine, hierdoor is onze brandstof nog maar 30 dagen houdbaar waarna de kwaliteit snel verslechterd.
Meest voorkomende problemen zijn vervuiling/vergommen van je carburateur of injectoren, waterafscheiding in de tank, minder rendement en dus minder vermogen en dus duurder in gebruik omdat je er meer van nodig hebt.

Door regelmatig het brandstofsysteem te reinigen met deze cleaner voorkom je deze problemen op de lange termijn en verhelp je beginnende problemen.

Eigenschappen:
• Beschermt de brandstofpomp tegen
corrosie en slijtage
• Maakt de brandstofleidingen schoon en verhindert
de vorming van aanslag
• Voorkomt moeilijk starten en het onregelmatig
lopen van de motor
• Voorkomt oxidatie in de brandstoftank

Gebruik van de Fuel Stabilizer:
Neem dit additief mee voordat je de laatste tankbeurt doet voor de winterstalling. Giet de helft van de inhoud voordat je gaat tanken bij de benzine en vul vervolgens de tank met benzine (daardoor wordt de Fuel Stabilizer goed gemengt met de bezine). Rij hier vervolgens een paar kilometer mee (bijvoorbeeld naar huis met eventeel een ommetje), zodat ook de carburarteurs of injectors met de Fuel Stabilizer in aanraking zijn geweest.
1 flacon van 125ml is goed voor 1 benzinetankvulling

Tip: als je carburateurs hebt laat deze leeg lopen (niet de tank).


Verkoopadviesprijs €15,95
Bakker Motors Prijs €12,-

XERAMIC FUEL STABILIZER
Inhoud 125 ML
Genoeg voor 1 benzinetank tot 25 Liter