Noizezz motor gehoorbescherming

Noizezz motor gehoorbeschermers oordoppen

Heerlijk dat geluid van een diepe brom uit je uitlaat. Helaas komt er ook nog een flinke hoeveelheid windgeruis door je helm naar binnen. Voor een kort stukje is dat geen probleem, duurt je ritje wat langer dan is het noodzakelijk om iets van gehoorbescherming in te doen. Doe je dat niet dan is de kans op oorsuizen (tinnitus) groot. Gelukkig zijn de beschermingsmiddelen niet duur en comfortabel om te dragen.

Vanaf heden bieden wij ook het merk Noizezz aan. Dit Nederlandse bedrijf met eigen laboratorium is al sinds 1987 serieus in gehoorbescherming aan het ontwikkelen. In 2009 introduceerde NOIZEZZ haar eigen universele en op maat gemaakte gehoorbescherming. Behoud van spraakverstaanbaarheid en kwalitatief hoogwaardige gehoorbescherming stonden hierbij centraal. De eigen ontwikkelde geluidsfilters zijn veilig en comfortabel te dragen.

Bij een geluidsniveau boven de 80 dB kan er al permanente gehoorschade optreden. Als je je bedenkt dat bij een snelwegritje het gemiddelde geluidsniveau snel boven 100 dB ligt, snap je dat het dragen van kwalitatief hoogwaardige gehoorbeschermers noodzakelijk is.

8 voordelen van Noizezz Premium motor gehoorbeschermers:

  • Perfecte filtering op windegeruis
  • Liggen vlak in het oor en steken niet uit (je helm drukt er niet tegen)
  • Hoog draagcomfort en pasvorm
  • Door goede spraakverstaanbaarheid is communicatie in elke vorm goed mogelijk
  • Minder lawaai betekent minder snel moe en betere concentratie
  • Betaalbaar
  • Herbruikbaar
  • Nederlands merk
Noizezz motor gehoorbeschermers oordoppen

De speciale motoroordopjes van NOIZEZZ filteren het schadelijke geluid van motoren, luide uitlaten en windruis, maar laten de beleving in tact. Onze PF-filters beschermen je gehoor tegen de schade die het luide geluid van motorrijden met zich meebrengt, maar behoudt een perfecte spraakverstaanbaarheid. Zo kun jij nog gewoon een gesprek blijven voeren en blijf je je bewust van de omgeving.
In de verpakking tref je 4 maten S, M, L en XL altijd de juiste pasvorm en handig bewaardoosje.

95dB is de gemiddelde blootstelling bij 100km/u. Na langer dan 15 minuten ontstaat er al risico op gehoorschade.

Ook goed te gebruiken voor cabrio-rijden, circuitbezoek en tijdens het klussen thuis.

Dempingswaarden:

De dempingswaarden geven aan wat de minimale demping is in de hoge, midden en lage frequenties. Naast voldoende demping is het belangrijk dat oordopjes een goede spraakverstaanbaarheid behouden. Daarom zijn de filters zodanig ontwikkeld dat ze de unieke geluidsbeleving en spraakverstaanbaarheid weten te behouden.

SNR= 20,1 dB Gemiddelde dempingswaarde
H= 20,0 dB Beschermingswaarde bij hoge frequentie
M= 18,1 dB Beschermingswaarde bij middenfrequentie
L= 15,8 dB Beschermingswaarde bij lage frequentie

Nu op voorraad in de winkel

Noizezz motor gehoorbeschermers oordoppen

Ook verkrijgbaar in onze showroom: Alpine Motosafe en Pluggerz gehoorbeschermers