S100 witte kettingspray 2.0

Gelukkig hebben we altijd de Castrol kettingspray op voorraad maar nu ook weer (na langdurige leverproblemen) de S100 Kettingspray 2.0 Wit 400ml.

De 2.0 variant belooft nog betere smering, blijft beter plakken en smeert langer. Speciale smeeradditieven zorgen voor hoge slijtagebescherming en voor een twee keer langere levensduur van de kettingset. Daarbij is er sprake van twee keer zo lange smeerintervallen dus zuiniger in gebruik. Optimale smeereigenschappen zelfs bij gebruikstemperaturen van –30 tot +110C. De corrosiebescherming is zeer effectief en voorkomt lelijke roestvorming van de schakels.

Uitstekende waterbestendigheid (lange ritten in regen en wasbeurten). Bevat PTFE (Teflon), onderhoudt alle soorten O/X/Z-ringen en houdt deze soepel. En dat allemaal in een handige spuitbus. Deze techniek in een busje heeft recent op de hoogste trede gestaan bij een grote kettingsmeertest.
Als je dit allemaal leest verwacht je dat dit zo ongeveer €40,- moet gaan kosten….

Lees ook wat droog kettingspray is.

Maar soms valt het mee: De verkoopadviesprijs is €20,95.

Bij Bakker Motors kost dit wondergoedje nu €17,95

S100 Dry lube (droog vet)

S100 kettingvet dry lube droog vet spray

Stel je voor je hebt net een mooie goudkleurige ketting gekocht en dan is het best jammer om daar wit kettingvet overheen te moeten smeren/spuiten. S100 heeft daarom ook een product op op de markt wat droog vet heet. Dit spul is volledig kleurloos en de ketting en tandwielen behouden de oorspronkelijke kleur. Dit werkt overigens bijna net zo goed als normale vette kettingspray. Je velg en gehele achterzijde blijft met dit spul ook een stuk schoner. Uiteraard zit er een keerzijde aan, je zult wel iets vaker moeten inspuiten dan de witte 2.0 versie. Na zo’n 200-250km is het beste van dit droogsmeersysteem wel verdwenen. Verder biedt deze spray een goede bescherming tegen corrosie. Bevat PTFE (Teflon), onderhoudt alle soorten O/X/Z-ringen en houdt deze soepel.

De verkoopadviesprijs is €20,95.

Bij Bakker Motors kost dit wondergoedje nu €17,95