Handvatverwarming, wat een luxe!

Oxford Handvatverwarming

We hebben toch een prima zomer gehad, zelfs tot in oktober kunnen doorrijden. Uiteraard was het wel handig om een waterdicht pak te hebben maar goede regenkleding deed ook wonderen. Langzaam aan gaat het nu toch kouder worden. Het genot van naar je werk rijden zonder in de file te hoeven staan wil je graag nog even oprekken. Die koude handen met name ‘s morgens is niet alleen onaangenaam het zorgt ook voor mindere concentratie.

De beste manier om hier iets aan te doen:

Oxford Handvatverwarming

Laat verwarmde handvatten monteren!

Je handen zijn meestal de eerste lichaamsdelen die koud worden. Hoe kouder je wordt des te minder concentratie. Uiteraard helpt het om een goed stel handschoenen te kopen, maar rijden met dikke handschoenen is niet prettig. Met handvatverwarming kun je langer doorrijden met je dunne handschoenen!

Hoe werkt het?

Verwarmde handvatten zijn aangesloten op een stroomvoorziening of je accu. Dmv een controller op je stuur kun je deze aanzetten en zullen de handvatten opwarmen. Gebruik je niet te dikke handschoenen dan voel je dit al heel snel. Met de controller kun je tussen de 3 en 5 standen qua warmte kiezen. Meestal is de hoogste stand echt wel standje-BBQ.

De kwalitatief betere modellen hoeven niet meer op een geschakelde stroomdraad aangesloten te worden. Deze zullen zelf uitschakelen als de accu niet wordt bijgevuld, en verbruiken daarnaast slechts rond de 4A. De extra kabel aan je gashendel merk je echt niet, mist deze goed gemonteerd is.

De beste upgrade voor elke motor!

Oxford Handvatverwarming controller

Montage

Afhankelijk van je type motor is montage niet al te veel werk. Bij veel modellen kost ons dat een uurtje, heb je veel kappen die eerst gedemonteerd moeten worden dan duurt het uiteraard wat langer.
De controller is op vele manieren te bevestigen op of rond het stuur. Meestal op het remreservoir maar soms ook gewoon met goede dubbeltape op een kuipdeel, net wat jij wilt.

Modellen

Er zijn best veel verschillende merken en types op de markt, eigenlijk voor alle gangbare stuurmaten is er een model. De prijzen beginnen ongeveer bij een paar tientjes voor merkloze plastic (china-troep) dingetjes die hopelijk een jaar meegaan. Vanaf ongeveer €70,- schaf je een kwalitatief merk als R&G of Oxford aan. Wél goed voor jarenlang plezier.

Oxford

Dit merk heeft de beste kwaliteit/prestatie verhouding. En zelfs modellen die passen bij jouw type motor qua looks. Dus speciale modellen voor sportief, toer, allroad en chopper motoren. De handvatten zijn voorzien van dik rubber met goede grip en absorberen trillingen. En gaan jarenlang mee, probleemloos.

Omschrijving:

 • 5 warmte settings
 • Intelligent controller
 • Past op 22mm handlebars
 • Aanpasbare lengte: Max 120mm – Min 110mm
 • Geoptimaliseerd handvatpatroon
 • Absorbeert trillingen
 • Weerbestendig ontwerp
 • Batterijbesparingsmodus
 • Schakeltechnologie
 • Regendichte schakelaar
 • Trekt onder 4A
 • Levenslang verzegeld

  Handvatverwarming is ook lekker in de zomer tijdens een regenbui!

  Oxford Handvatverwarming

  Maak snel een montage-afspraak!
  075 – 616 21 91