Alle BERIK lederen motorkleding 50% korting!

Grote voorjaarsopruiming bij Bakker Motors Zaandam. ALLE lederen motorkleding 50% korting. De leren 1 delige race-pakken (raceoverall . combipak), losse jassen of losse broeken van het stoere en kwalitatieve topmerk Berik gaan weg voor zeer voordelige prijsjes!

Voorbeeld:
BERIK raceoverall vanaf €599,95 nu voor €299,98 
BERIK motorjas vanaf €279,- nu voor €139,98
Beschikbare maten: 50 / 52 / 54 /56

BERIK motorkleding herken je aan de stoere booskijkers, maar ook aan de mooie details en het gebruik van kwalitatieve materialen in zowel het leer als de protectoren.

BERIK is al decennia lang een toonaangevend a-merk, uitmuntende bescherming, zeer hoge slijtvastheid, het gebruik van kwalitatief en dik leer, maar toch betaalbaar. Dat maakt dit merk tot eerste keuze van vele sportieve rijders en circuit coureurs.
Bakker Motors Zaandam is aan het reorganiseren en stopt met de verkoop van dit merk, de aanwezige voorraad ruimen we op tegen zeer scherpe prijzen.

Sterker nog, het gaat nu weg ONDER de inkoopprijs!!
Daarom zijn er wel spelregels OP=OP  – alleen verkrijgbaar in de winkel – geen online bestellingen of vragen – geen retouren.

Kom dus snel langs! Op de eerste etage is ruimte om te passen, ook met je pak op een sportieve motor zitten is geen probleem.