Telefoonhouders voor op de motor

Lampa Optiline Telefoonhouders voor op de motor

De mobiele telefoon wordt steeds vaker ingezet als navigatieapparaat. Dus is goede montage een vereiste. Wanneer je de mobiel als navigatie gebruikt is het ook wel verstandig om een goede voedingskabel aan te leggen. Want je wil niet halverwege met een lege telefoon zitten en dus ook de weg niet meer kunt vinden.
Daarnaast is de connectiviteit met de motor en telefoon steeds meer gewoongoed aan het worden. Nieuwe Honda modellen zijn voorzien van Apple CarPlay en Android Auto. Zoals in de display van de motor zien wie er belt of welk nummer er in je oortje wordt afgespeeld zijn slechts enkele voorbeelden.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een telefoonhouder?

Lampa Optiline Telefoonhouders voor op de motor

Om een miskoop te voorkomen is het belangrijk aan de volgende 5 zaken te denken:

  • Het formaat van jouw telefoon. Kijk goed of de houder geschikt is voor de afmetingen van jouw telefoon.
  • Waterdichtheid. Is jouw telefoon (spat-)waterdicht dan kun je genoegen nemen met een klem, anders is een waterdichte case de juiste keuze.
  • Plaatsing op de motor. Bepaal eerst waar jij je telefoon wil en kunt plaatsen. Dit heeft invloed op het bevestigingsmateriaal van je houder(case).
  • Gebruiksgemak. Snelle bevestiging en gebruik met handschoenen.
  • Goedkoop is duurkoop. Het moet wel veilig vast zitten, geen beschadigingen aan je motor veroorzaken, en dat jaren lang.

Assortiment

Lampa Logo Telefoonhouders voor op de motor

Omdat het merk Lampa (ruim 60 jaar in de automotive actief) kwaliteit aanbiedt voor een goede prijs hebben wij dit in ons assortiment opgenomen. De OptiLine is Lampa’s nieuwe slimme montagesysteem voor mobiele apparaten, geschikt voor motoren, scooters en fietsen. Dankzij de gepatenteerde “Duo Lock” bevestigingstechniek en de verschillende typen biedt het vrijwel altijd een passende oplossing voor het monteren. De vele montagecombinaties op verschillende posities op het stuur zijn uniek.
Deze lijn bestaat uit:

Cases – Goede waterdichte hoesjes in verschillende formaten met Duo-Lock snelsluiting (klik/draai/klaar).

Montage beugels en houders – Verschillende veilige bevestigingsmogelijkheden voor het monteren van de telefoonhouders. Bevestiging op het stuur, spiegel of balhoofd

12v USB connectoren – kwalitatieve en compacte stekkerdozen voor de stroomvoorziening

USB kabels – Handige krulsnoer-kabels zodat je geen je kabel geen spaghetti wordt! (USB-C of Apple)

Duo Lock

Dit is een slim en gebruiksvriendelijke methode om snel en veilig je telefoon in de houder te klikken. Maar ook het verwijderen gaat zeer gemakkelijk. In 1 beweging, met 1 hand en zelfs met je handschoen aan. Het is duidelijk, hier is echt over nagedacht.

Dankzij de gepatenteerde “Duo Lock” bevestigingstechnologie en de verschillende soorten telefoonhoesjes en fittingen, en de vele montagecombinaties op verschillende posities van het stuur, past het ook op jouw motor. Alle OptiLine accessoires zijn volledig modulair, extreem resistent, waterdicht en geschikt voor touchscreen en oplaadkabels. Verschillende maatvoeringen zodat er ook voor jouw Samsung, Apple of ander merk een passende oplossing is.

In de winkel hebben we een display met bevestigingsmogelijkheden!

Lampa Optiline Telefoonhouders voor op de motor

Lampa OptiLine is op voorraad in onze winkel. Makkelijk! Want je kunt direct passen.