Schade

Gevallen, schade, pech. Helaas kan dit iedereen overkomen. Of je nu je motor hebt laten vallen, een ongeval hebt gehad of stil bent komen te staan. Leuk is het nooit maar wij kunnen je ermee helpen. Taxatie, verzekeringsexperts, schadeherstel, opkopers, wij weten er alles van.

Gestrand

Daar sta je dan, je motor doet niet meer wat ie moet doen. Natuurlijk controleer je eerst even of de dodemansknop niet per ongeluk is omgezet en kijk je of je nog voldoende benzine hebt. Daarna rest er niets anders dan hulp in te schakelen. In het slechtste geval moet je motor weg getakeld worden. Je kunt het bergingsbedrijf je motor bij ons laten afleveren – Penningweg 90 Zaandam.
(Let op: De berger rekent voor elke dag dat de motor daar staat stallingskosten.)

Taxatie

Als de verzekering je schade-reparatie kan vergoeden willen ze een officieel taxatierapport. Deze schadetaxatie kunnen wij voor je doen en het opstellen kost €79. In dit taxatierapport staan alle onderdelen, reparatie-uren, maar ook de eventueel beschadigde kleding. Als het schadebedrag boven een bepaalde grens valt (ongeveer €750) komt er een schade-expert van de verzekeringsmaatschappij de schade inspecteren (expertise). Tot die tijd moeten zowel de motor als eventuele kleding bij ons blijven. Wij ontvangen de expert, nemen de schade door en bespreken jouw wens mbt de motor.

Schadeherstel

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we de schade vakkundig herstellen, de taxatiekosten komen dan te vervallen. Van het noodzakelijke om weer veilig te rijden tot aan het in nieuwstaat brengen, jij beslist. Spuiten, nieuwe of gebruikte onderdelen, alles is mogelijk. Maar ga er maar vanuit dat je motor weer in perfecte en veilige conditie de werkplaats verlaat.

Total loss

Mocht de schade aan de motor niet meer te repareren zijn dan hebben we een showroom vol met mooie gebruikte motoren. Natuurlijk kunnen wij ook nieuwe motoren leveren, ongeacht het merk of type. Je kunt ons ook een zoekopdracht geven voor jouw perfecte tweedehands motor.
Voor vervanging van beschadigde kleding hebben wij op onze eerste etage een mooi assortiment motorkleding en helmen, altijd scherp geprijsd.