Goede brandstof?

Zoals je vast al vaker hebt gelezen, misschien zelfs wel hier, is benzine niet meer wat het was. Met name motorfietsen zijn erg gevoelig voor de E10 benzine. Eigenlijk kunnen ze niet goed tegen de toegevoegde Bio-ethanol. Enige tijd stilstand kan al funest zijn en dure reparaties tot gevolg hebben.

Met Ecomaxx benzines zijn deze problemen verleden tijd! Ecomaxx is lang houdbare benzine voor alle motoren en bromfietsen.

Ecomaxx benzine fuel logo

ECOMAXX BIKE FUEL 4

Hoogwaardige benzine voor alle viertakt motorfietsen, brommers, scooters en quads. Ecomaxx Bike Fuel 4 is geschikt voor alle viertakt motoren die gewone benzine gebruiken. Door het hoge octaangehalte is deze benzine ook heel geschikt voor moderne hoogvermogen motoren en oldtimer racers. Deze benzine is ontwikkeld om moeiteloos hogere toerentallen te draaien.

Zorgt voor een schone, reukloze verbranding en een perfecte gasrespons. Geeft geen detonatie (pingelen) bij vol gas en warme motor. Tast geen metalen en rubbers aan en voorkomt corrosie en vervuiling van tanks, carburateurs en injectiesystemen. De brandstof is meer dan drie jaar houdbaar en voorkomt startproblemen, zelfs na een lange winterstop! Het maakt brandstofadditieven overbodig en je motor blijft inwendig schoner. Ook is Ecomaxx Bike Fuel 4 beter voor milieu en gezondheid dan pompbenzine. Met deze schone brandstof stoot je tweewieler namelijk veel minder schadelijke stoffen uit.

Voordelen:

  • Ultraschone, lang houdbare benzine voor alle motoren en bromfietsen.
  • De motor start altijd – zelfs na een lange winterstop.
  • Tast brandstofsysteem niet aan
  • Schonere verbranding (beter voor je motor) en minder uitstoot van schadelijke stoffen.
  • Betere prestaties
  • Minder verdamping, minder geur
  • 99% schoner dan gewone benzine dus beter voor het milieu
  • Constante kwaliteit

Prijsverschil

Uiteraard is speciale benzine duurder, maar als je kijkt hoeveel benzine je nu als hobbyrijder eigenlijk gebruikt, dan gaat het om tientjes per jaar. Je kunt natuurlijk ook ‘in het seizoen’ gewone benzine tanken en tegen de herfst pas Ecomaxx erin gieten.

Keuze uit jerrycan met 20 liter of 10 liter.

Ecomaxx benzine Bike fuel 4 20 liter
Ecomaxx benzine Bike fuel 4 10 Liter

Onhandig

Ja, zelf tanken met vanuit een jerrycan is zo lastig met morsen en stank, horen we je al denken. Ook hierover is goed nagedacht!

Quickfiller:

Ecomaxx benzine fuel Quickfiller

De Quickfiller is een flexibele schenktuit waarmee je perfect elke tank kunt afvullen. Deze grotere en robuustere schenktuit is er in een uitvoering voor de 10 liter jerrycans van Ecomaxx en eentje voor de 20 liter jerrycans. Het enige verschil tussen deze twee is de grote van het schroefdraad.

Ecomaxx benzine fuel Autofiller

Autofiller

Ideaal voor het vullen van tanks met een kleine opening zoals die van je boot, motor of bromfiets. Met de Autofiller voor alle Ecomaxx 5 liter jerrycans vul je jouw tank heel gemakkelijk én zonder benzinedampen. Stopt automatisch wanneer de tank vol is!

Door de rubberen kraag verspil je geen benzine meer en met het unieke dampretoursysteem weet je zeker dat er geen benzinedampen vrijkomen. Deze handige Autofiller kun je ook gewoon op de jerrycan laten zitten als je deze wegzet! Wat wil je nog meer?

Cap opener

Ecomaxx benzine fuel cap openers

Gebruik deze handige dopopener om moeiteloos je jerrycan Ecomaxx open te maken. De opener is er in twee uitvoeringen: eentje voor 10 liter jerrycans en eentje voor 20 liter jerrycans. Het enige verschil tussen deze twee is de grote van het schroefdraad.

Specificaties

Uitwisselbaar (en mengbaar) met alle soorten pompbenzine, vervangt Euro 95 (E10) en Super Plus 98 (E5)

Bevat geen (bio-)ethanol.

Octaangetal: RON >98 en MON 93.

Voor tweetakt motoren is er Ecomaxx Classic Bike Fuel 2, kant-en-klare tweetakt benzine voorzien van 1,75% olie (1:55). Voor alle zwaarbelaste tweetakt motoren die een wat hoger oliegehalte nodig hebben is Ecomaxx Bike Fuel 2 meer geschikt, deze bevat namelijk 2,5% olie (1:40).

Ecomaxx Bike Fuel 4 is ook te gebruiken in je buitenboord motor.

FAQ

HIER vind je de veel gestelde vragen over Ecomaxx brandstoffen

Klaar voor de toekomst

Ecomaxx en Bakker Motors Zaandam wil dat iedereen kan blijven genieten van zijn of haar gemotoriseerde passie. Daarom ontwikkelt Ecomaxx schone, lang houdbare brandstoffen die het milieu en onze gezondheid zo min mogelijk belasten én het beste zijn voor de motor. En dat verkopen wij graag aan jou.